Nieuws week 18 (maandag 29 april tm zaterdag 4 mei 2019)

Twee uitspraken
Water For Life goede doel van de maand.

Een uitspraak van Rumag, gevonden op Facebook - 1 januari 2017:

Met Oud en Nieuw viert de hele wereld dat de datum verandert.
Hoop het te beleven dat wij ooit de datum zullen vieren waarop de wereld is veranderd.

Een uitspraak in het blad "De Verwondering" in een interview met Van Lommer (hartchirurg) - 18 oktober 2016:

"Wanneer de macht van de liefde, sterker wordt dan de liefde voor de macht.
Dan pas zal de wereld echt veranderen"

Om even bij stil te staan en over "vooruit" te denken.

Water For Life (WFL) goede doel van de maand.

Mede door tussenkomst van de "Cees Kant Stichting" (CKS) is de stichting WFL het "goede doel van de maand", bij de doelshop organisatie (
www.doelshop.nl). Je weet wel de internetportal waar je voorafgaand aan je internetaankopen het goede doel van je keuze kunt aanwijzen voor de gratis donatie - een klein percentage van je aankoopbedrag bij een webshop - die je aankoop op die manier oplevert. Meestal kleine bedragen. Maar veel kleine bedragen vormen samen een groot bedrag. Als CKS hebben wij dat al mogen ervaren. Dank aan iedereen die op deze manier de inzet van de CKS steunt. Daarnaast leveren de posts op de website van de doelshop-organisatie ook naamsbekenheid op voor WFL. En bedenk eens wat het effect zal zijn als ook nog eens veel van de ruim 30.000 donateurs van WFL aanvullend via hun internet aankopen "gratis" steun gaan verlenen aan WFL. Dat kan een flinke slok "extra drinkwatervoorziening" opleveren. Van harte hoop ik dat het zo zal gaan. De tijd zal het leren. En belangrijk: "de eerste stap is gezet".  In relatie met de spreuken: een aanzet vanuit Nederland om te komen tot een veranderde wereld waarin voor iedereen voldoende en kwalitatief goed drinkwater beschikbaar is.