weeknieuws1
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Nieuws week  37 (maandag 30 augustus tm zaterdag 4 september 2021)
 
Het werkt !!!!!.
 
Onder het motto: “Het zijn de kleine dingen die het doen”, heb ik de afgelopen week wat meer tijd besteed aan het uitdelen van het kleine organogram dat boven dit bericht is op A4 formaat meermalen is afgebeeld. In het formaat 5 x 10 cm heb ik er een aantal in het beschermhoesje van de telefoon gestopt. En als een contact of gesprek dat mogelijk maakt geef ik er een aan iemand die het verhaal wil horen wat je met een donatie van € 0,05/dag kunt doen. Zo ‘scoorde’ ik deze week twee positieve reacties om voor het jaarbedrag van € 18,25 (365 x 0,05) donateur te worden van Water For Life. Het mooie is dat met dat bedrag ieder jaar dat de donatie duurt ergens één mens toegang krijgt tot drinkwater van goede kwaliteit.
Zijn er mensen die als ze dit lezen zeggen: ‘dat wil ik ook wel proberen’, laat het mij weten. Ik geef je of stuur je het gewenste aantal kaartjes (Zet mij maar aan het ‘fröbelen’). Probeer het maar. Het lukt.
Het organogram maakte ik samen met Emma Lesterhuis van Water For Life . Geen grote folder. Een simpele boodschap die duidelijk overkomt. Zeker als je er nog even iets bij vertelt. Namelijk dat dit initiatief van Vitens waaraan op dit moment al vijf drinkwaterbedrijven deelnemen waarschijnlijk één van de weinige grote goede doelen organisaties is die geen kosten in mindering hoeft te brengen op de donatie. De kosten dragen de drinkwaterbedrijven. 100 % van de donatie wordt besteed aan de drinkwatervoorziening en sanitatie waar die vooral op scholen ook ontbreekt.
Klik op deze link en regel de donatie: www.waterforlife.nl Kies voor doneren en vul de opgave in. Kies in het formulier: ‘p/mnd’; ‘anders’ en vul daar in € 18,25 en ‘machtiging’
Er is meer mooi nieuws. Water For Life en Amref Flying Docters werken samen om de drinkwatervoorziening en sanitatie gezamenlijk te regelen/verbeteren. Zie: Water for Life | Water for Life en Amref Flying Doctors gaan… Een mooi resultaat. Zou mooi zijn als meer goede doelen organisaties die samenwerking willen aangaan. Dan krijgt Nederland het mooiste ontwikkelingshulp product dat er is. En zo echt Nederlands. Via de drinkwatervoorziening die hier optimaal is.
 

Laatst bijgewerkt - 20-05-16
.
.
Stacks Image 10041
.
,Interview Kees kant “het bankje”
n
n

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.