Nieuws week 52 (maandag 24 december tm zondag 30 december 2018)

Om te overdenken.

Alweer het laatste nieuws van 2018. Het jaar vloog om. Er gebeurde van alles. Eerder gaf ik in dit nieuws al een overzicht van de inzet/steunverlening door de “Cees Kant Stichting” Zo aan het eind van het jaar is dan de vraag op zijn plaats: waarom? De boven dit nieuws geplaatste foto met uitspraken geven mogelijk een antwoord. De foto is niet groot van formaat. De tekst toch goed te lezen. De boodschap is duidelijk. Teksten in de mond gelegd van twee grote Duitse filosofen en een liedtekst van de grote Amerikaanse zanger Sinatra. En laat nu één van die Duitse filosofen dezelfde achternaam hebben als ik.

Met hem ben ik het eens. En mogelijk is dat ook wel de reden dat de “Cees Kant Stichting” volgens die stelregel steun verleent. Helemaal in de geest van onze Cees.
Ook in het Engels spreekt de tekst voor zich. Voor iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2019