Nieuws week 52 (maandag 23 tm zaterdag 28 december 2019)

Overpeinzing en terugblik.

Kerst is een moment van samenzijn, bezinning en hoop. Tegenwoordig wel in competitie met commercie, overdaad en luxe. Ieder van u maakte een keuze. Kerst is ook een gelegenheid aan het einde van het jaar om achterom te kijken. 2019 was een jaar waarin wij herdachten dat het al weer 15 jaar geleden is dat Cees uit het leven werd gerukt. Maar ook waarin wij uit zijn naam via de Cees Kant Stichting steun mochten verlenen aan: de primaire opleiding van 10 kinderen (Kenia), verzorgen van drinkwatervoorziening voor velen (Ethiopië - Kongo) en (Nederland) Manege Zonder Drempels (Bennekom), Opvang ontheemden en Ome Joop's Tour (Arnhem) en Nationaal Monument Kamp Vught - oorlogsherinnering (Vught).

Alles in de geest van "het steuntje in de rug". Met als doel voor de betrokkenen - waar mogelijk - zelf een volgende stap te zetten. Onze praktijk is dat je zelfs met beperkte financiële middelen veel kunt bereiken. Het effect van de gestage druppel. Waar een wil is, is een weg te vinden. De steun van velen maakt onze inzet mogelijk. Dank daarvoor.  De wensboom boven dit nieuws is geleend. De wens op zich is welgemeend voor u allen. De voorstelling van de Kerstkribbe is ook niet van mijzelf. Drukt wel uit dat je met eenvoudige middelen veel kunt "zeggen"