Nieuws week 14 (maandag 2 april tm zaterdag 7 april 2018)

Hij komt weer !!.

Bijna net zo zeker als de komst van St. Nicolaas is het gegeven dat er elk jaar in Arnhem weer een “Ome Joop’s Tour” (OJT) zal zijn. Ook dit jaar weer dus. Start op zondag 22 juli 2018. Met een bijzondere route en bestemming. Het eerste deel van de route leidt tot Groningen. Met een speciale reden. De 156 kinderen die deelnemen te informeren over de gaswinning en de effecten die er zijn. Bijzonder. Leervol. En hoe de kinderen en OJT weer in de buurt van de Efteling komen is een onderwerp voor een volgende nieuwsbrief. De glorieuze intocht in Arnhem zal zijn op 1 augustus. Sportpark Valkenhuizen.

De “Cees Kant Stichting”(CKS) is voor het vierde jaar sponsor van deze bijzondere activiteit. Het afgelopen jaar (2017) was één van de leden van de CKS-ploeg de overall winnaar van de tour. Hem daarnaar gevraagd wat hij ervoor gedaan had leverde het volgende antwoord op: “Ik heb gewoon mijn best gedaan”. Hartverwarmend en groots. Gewoon je best doen !!!. Niets meer en niets minder. En dan kom je er mee.
Een vrije vertaling van de spreuk die onze Cees bezigde: “Alleen mensen die iets doen veranderen de wereld”. En: ‘Je best doen’ is zo’n aanpak.Voor OJT is de sponsoring rond. De CKS ervaart het als een voorecht om deze meest specifieke Arnhemse organisatie te steunen. De organisatie wensen wij succes met de verdere voorbereiding. En in dit nieuws zullen wij de verdere voorbereidding volgen.

Boven dit nieuws een foto van de Arnhemse Eusebius die weer verrijst uit de steigers
Net als OJT. Zichzelf bevestigend en blijvend. Laat Arnhem ook trots zijn op OJT en die omarmen.