Nieuws week 51 (maandag 17 december tm zondag 23 december 2018)

De jaarcompilatie.
Een oproep.

De jaarcompilatie.

De tijd aan het eind van het jaar is ook te gebruiken om terug en vooruit te kijken. Als je dat doet merk je dat een jaar snel voorbijgaat en dat er in een jaar ook heel veel gebeurt. Zo ook als het gaat om de activiteiten van de “Cees Kant Stichting”. Vanuit de CKS is er steun verleend. Geen grote bedragen. De inmiddels bekende ‘steun in de rug’. Om een opstap te maken naar de situatie dat het op eigen kracht verder kan. Van die diverse steunactiviteiten heb ik een compilatie gemaakt. Een bericht dat boven dit nieuws is aangebracht. Johan zal het voor elkaar krijgen dat als je erop klikt het scherm vullend op de computer of de telefoon komt. Weer teruggaan doe je door op de Esc-knop te drukken (op de computer tenminste).

Nieuw is de samenwerking met Water For Life. Een samenwerking die wij ook voor de komende jaren willen handhaven.Wij kregen als CKS de eretitel van de eerste “officiële vriend” van Water For Life. Wij zijn daar trots op. Nu al zie ik uit naar de voortgangsinformatie over het project in Modjo. De meldingen erover zult u aantreffen in het nieuws in 2019. Maar elke ondersteuning was de moeite waard. Bekijk het geheel in de compilatie. En u kon het al lezen in het wekelijkse nieuws. Ook in 2019 zal regelmatig nieuws zijn. Soms is het zoeken. Maar bijna altijd was er iets te melden en zal er iets te melden zijn. Onze dank voor de steun in welke vorm dan ook is te lezen in de Kerst en Nieuwjaar groet. Geniet van mooie dagen en momenten in de laatste weken van dit jaar

Een oproep.

Al meerdere keren attendeerde ik op de mogelijkheid om donateur te worden van de stichting Water For Life. Via gesprekken met mensen in Arnhem en via mijn adressenbestand op de computer. En…………. het heeft effect. Ik kreeg deze melding van de directeur van Water For Life. Zij kunnen het daar merken aan de aanmeldingen die vanuit Arnhem bij hen binnenkomen. En dat is nog eens mooi nieuws. Om die reden heb ik de link naar de plaats waar je je als donateur kunt opgeven verwerkt in de Kerst en Nieuwjaar boodschap. Wil je nog even nalezen wat Water For Life zoal doet, dat kan ook. Onder dit nieuws is een deel van de folder van Water For Life weergegeven. 1,2 miljoen mensen aan goed en betaalbaar drinkwater helpen is niet niks. Maar dat is in de afgelopen 12 jaar wel gepresteerd. Een prachtig initiatief van het kraanwaterbedrijf Vitens. Inmiddels ook gesteund door een drietal andere kraanwaterbedrijven in Nederland (Evides – Zuid Holland/Zeeland, Water Maatschappij Limburg en Waterbedrijf Groningen). Daarom deze herhaalde oproep. Gebruik na het lezen van dit bericht ook even vijf minuten om de link naar de donatie mogelijkheid te gebruiken. En geef je daar op als donateur. Het zal een goed gevoel geven.

Onder dit nieuws is een deel van de folder van Water For life weergegeven. Klik erop en de tekst wordt vergroot weergegeven.