Nieuws week 34 (maandag 17 augustus tm zaterdag 22 augustus 2020)

Denken aan !!!

De herinnering aan Cees levend houden. In zijn naam steun verlenen aan mensen die dat ‘steuntje in de rug’ nodig hebben. Vrij vertaald is dat de inzet van de Cees Kant Stichting (CKS). En dan is het bijzonder regelmatig te ervaren dat er anno 2020 nog steeds vaak aan Cees gedacht wordt. Zelfs bij het verrichten van internetaankopen. Een manier van spullen kopen die in 2004 toen Cees overleed eigenlijk nog nauwelijks gebruikelijk was. Nu is dat anders en door de situatie van “Covid-19” is er sprake van een bijna totale ommekeer in het doen van aankopen. Niet zo lang na het oprichten van de CKS hebben wij actief reclame gemaakt voor de ‘gratis donatie’ mogelijkheid die die ‘Doelshop-organisatie’ biedt. Sindsdien is er via de ‘gratis donaties’ bij de aankopen van velen al een bedrag van € 2.324,42 door de ‘Doelshop-organisatie’ overgemaakt naar de rekening van de CKS. Bij iedere aankoop die wordt gedaan via de Doelshop-organisatie met de CKS als doel, krijgen wij daarvan ook een bericht per e-mail. En elk bericht doet “2x goed”. Er is aan Cees gedacht zelfs bij het internetshoppen. En die aankoop levert ook nog eens geld op om de steun te verlenen die wij nastreven. Iedereen die de afgelopen periode voor dat “2x goed gevoel” zorgde. Hartelijk dank.

En voor degene die dat zouden willen gaan doen de weg:

Log bij het voornemen via internet iets te kopen eerst in op: www.doelshop.nl. Kies daar bij “doelen”: Cees Kant Stichting. En leg die keuze vast ook voor latere aankopen. Ga vervolgens naar je webshop van keuze en winkel daar. De afbeelding boven dit nieuws toont wat je ziet als je deze weg volgt. De situatie als je de Cees Kant Stichting hebt gekozen als je doel. Als het aantal meldingen van donaties via aankopen te groot zou worden voor de mailbox verwerkt ik dat weer als nieuws. Groet en veel aankoopplezier via deze weg.