………………………………..Nieuws week 2
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Nieuws
.
.
.
Nieuws week 30 (maandag 24 juli tm zaterdag 29 juli 2023.

 
OmeJoopsTour (OJT) – de slotetappe en finish.
 
Zaterdag 29 juli 2023 was het de dag van de slotetappe, de finish en de prijsuitreiking van de versie OJT 2023. (De 73e keer dat dit bijzondere evenement georganiseerd wordt). Een zesdaags sport/spel en educatief evenement. Met de start etappe op maandag, later in de wek een verblijf gedurende drie nachten op de verbijfslocatie De Panoven in Oud-Zevenaar en op vrijdag het gebruikelijke bezoek aan De Efteling.
Heb het als een voorrecht ervaren ook deze laatste etappe te mogen meemaken. Kan op grond van datgene wat ik hoorde en zag zonder meer uitspreken dat de deelnemers en zeker ook de vijf dames uit de CKS-ploeg genoten hebben. Meer dan dat; ook veel ‘geleerd’ hebben. OJT is meer dan sport en spel. Draagt met de onderdelen van het programma ook zeker bij aan andere zaken die voor de ontwikkeling van hen als jeugdigen van belang zijn. Spreek de wens uit dat er de komende tijd een vervolg aan gegeven mag worden.
 
De finish in De Koepel (voormalige gevangenis in Arnhem) was een ervaring.
Verder van belang te melden dat de organisatie een compliment verdient voor de voorbereiding en uitvoering. Met een “chapeau” en ‘diepe buiging’ voor de betrokkenheid van de vele vrijwilligers. En ingeval het de CKS-ploeg betreft geldt dat met name voor Antoinet als ploegleider.
 
Een paar dingen het vermelden waard:
Een deelnemer die ik tijdens de eerste etappe sprak en die niet wilde geloven dat ik NIET op een elektrische fietst reed;
Bijna alle handen die in de lucht gingen voorafgaand aan de start van de laatste etappe bij de vraag of er ook vrienden gemaakt zijn.
Geen enkele hand die even later de lucht in ging bij de vraag wie er geen mobiele telefoon had
En zo nog wat ervaringen meer.
Ik ga nagenieten van de ervaring. Hoop dat dit ook het geval zal zijn voor alle deelnemers en hun ouders/verzorgers. Boven dit bericht de foto waarvoor ik door de organisatie werd uitgenodigd met de ‘jongere generatie politie’ verantwoordelijk voor een veilig verloop van de tocht. Een begeleiding die noodzakelijk is. Daarom spreek ik de hoop uit dat de leiding van de politie mag inzien dat deze investering in menskracht een terugverdien effect heeft dat groter is dan de investering. Onder het nieuws een aantal sfeerfoto’s van de laatste dag.
Stacks Image 67590
Stacks Image 67588
Stacks Image 67586
Stacks Image 67584
Stacks Image 67582
Stacks Image 67574



- Cees Kant in gedachte -

Laatst bijgewerkt - 20-05-16
.
.
Stacks Image 10041
.
,



Interview Kees kant “het bankje”
n
n

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.